MIX Festival Presented by %100 Music @ Zorlu PSM

15-16 Kasım’da Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleşen MIX Festival, her sene olduğu gibi bu sene de dopdolu geçti. Apparat ve Booka Shade’in headliner olarak yer aldığı festivalde aynı zamanda Worakls, Joachim Pastor, N’to, Isaac Delusion gibi heyecan verici isimler de sahne aldı. İki gününe de katıldığımız festivalin kesinlikle en beğendiğimiz kısımlarından bir tanesi de led ve ışık şovlarıydı. Festivalin bir parçası olarak PSM’nin içinde gerçekleşen led performansları ciddi anlamda inanılmazdı. Aynı zamanda, %100 Music Sahnesi’ndeki ışık şovları, kaliteli müzikle bir araya gelince hepimize eşsiz anlar yaşattı.

Festivalin, %100 Music Sahnesi ve Red Bull Sahnesi olmak üzere iki sahnesi vardı. %100 Music Sahnesi’nde ilk gün Günce Acı, Jabberwocky ve Apparat ile hafif ve tadında bir başlangıç yaptıktan sonra, geceyi Joachim Pastor, Worakls ve N’to üçlüsüyle çok yüksek bir şekilde bitirdik. Red Bull Sahnesi’nde ise Aga B, Islandman, Tolga Duyan ve ona saksafonda eşlik eden Bulut Adalı Seçkin gibi isimler vardı. Red Bull Sahnesi de festival boyunca farklı müzik tarzlarına yer vermesi açısından oldukça zevkliydi.

İkinci gün %100 Music Sahnesi’nde, Booka Shade’in inanılmaz performansı öncesi Zeynep Erbay, Isaac Delusion ve Ross From Friends sahne aldı. Red Bull Sahnesi’nde ise Teleman, SX ve Hey!Douglas Big Band gibi isimler vardı. Maalesef ki, ikinci gün Red Bull Sahnesi’nde sadece Teleman’ı dinleme fırsatımız oldu. Ama diğer isimlerin de harika performanslar sergilediğinden hiçbir şüphemiz yok. Geceyi ve festivali bitiren isim ise tabii ki after saatlerinin vazgeçilmezi Mabbas oldu. Sahneyi 03:00’da devralan Mabbas, iki harika gecenin sağ kalanlarıyla sabahın ilk ışıklarına kadar beraberdi.

Genel olarak, MIX Festival Presented by %100 Music bizler için çok ama çok keyifli geçti. Seneye çıtaların biraz daha yukarı çıkacağına hiç şüphemiz yok, sabırsızlıkla bekliyoruz!

Yazı oluşturuldu 6

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön