Remco Beekwilder by Jeton Records @100% Studio


Geçtiğimiz hafta 100% Studio Zorlu PSM’de, daha önceleri Berghain ve Awakenings gibi Avrupa’nın en ünlü kulüp ve festivallerinde sahne almış Hollandalı techno dj’i ve prodüktörü Remco Beekwilder ile beraberdik! İstanbul’da sahne alması uzun zamandır beklenen Beekwilder’a ilk ev sahipliği yapan isimler Jeton Records kurucusu Ferhat Albayrak ve son zamanlarda çok başarılı parçalar yayımlayan Uğur Project oldu ve hep beraber 30 Kasım’da olağanüstü bir şova imza attılar.
Türkiye’de en son iki sene önce Antalya’da sahne alan Remco Beekwilder uzun zamandır sevdikleri tarafından tekrar bekleniyordu ve en sonunda ilk kez İstanbul’da sevenlerine kavuştu. Setinde enerjik ve yüksek ritimli techno parçalarına yer veren ünlü isim, bu kez de 100% Studio’da kitleyi coşturdu. İzleyiciye karşı ilgisi üst düzeydeydi ki seyirciyi kırmayıp sahneyi yarım saat daha geç terk etti. Gelen kitlenin de enerjisi ve ilgisi çok yüksekti.
Bu sene ikinci dönemi 5 sold-out’lu etkinlikle kapatan Jeton Records Remco Beekwilder’ı yine sold-out olan bir etkinlikle İstanbul’un en güzel mekanlarından birinde geniş bir kitleyle buluşturmuş oldu. Yine Jeton Records’un sunumuyla gerçekleşecek olan 13 Aralık’ta Jay Lumen, 11 Ocak’ta Joyhauser, 24 Ocak’ta Konstantin Sibold ile Kevin de Vries ve 24 Nisan’da de I Hate Models etkinliklerini de iple çekiyoruz doğrusu. Bizlerin de uzun zamandır beklediği 30 Kasım’da gerçekleşen bu etkinlikte bizleri 100% Studio’da buluşturan Jeton Records ekibine teşekkür ediyoruz!

Yazı oluşturuldu 3

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön