The Birth of Aliens

Happy Memories Happening (HMH) sunumuyla 7 Aralık’ta Module İstanbul’da gerçekleşen The Birth Of Aliens etkinliğine katıldık.


Müziğin içinde büyüyen Hollandalı Dj/Prodüktör Reinier Zonneveld’in muhteşem performansından önce, Yubik ve Beatgate’den Volkan Gündüz bizlerleydi. İnsanların içeri girebilmek için saatlerce sıra beklediği etkinlik, elektronik müzik severlere eşsiz bir deneyim sundu. Kalabalığa rağmen, mekanın kapasitesi sayesinde içeride keyifle dans edebildik. Etkinlik için oluşturulan özel ışıklandırmalar geceye ayrı bir hava katmakla kalmayıp insanları farklı diyarlara sürükledi. Kalabalık, Yubik ile ısınma turlarını attıktan sonra Volkan Gündüz ile hareketlenmeye başlamış; Reinier Zonneveld ile kontrolden çıkacak seviyeye gelmişti. Reinier’in yüksek bpm’li melodik technosu bizi adeta stratosfere çıkardı. Etkinliğin sonunda geceyi bitirmek istemeyenlerle gerçekleşen after party ise Volkan Gündüz’ün performansı ile Blok’ta devam etti.

Etkinliğin adından da anlaşılacağı üzere, kendimizi adeta ‘uzaylılara’ dönmüş bir vaziyette bulduk! HMH ve Module’un bir sonraki etkinliği için sabırsızlanıyoruz!

Yazı oluşturuldu 2

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön