Alice Müzikali

12 Şubatta Zorlu PSM’de henüz ikinci kez oynanan Alice müzikalini izleme fırsatı buldum. Başrollerini Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, Enis Arıkan, İbrahim Selim, Şükrü Özyıldız, Merve Dizdar’ın paylaştığı ve yönetmenliğini Serdar Biliş’in yaptığı oyunda; Serenay Sarıkaya’nın seslendirdiği ‘Duy Beni’ ve ‘Kuzey Yıldızı’ şarkılarının sözü ve müziği Nil Karaibrahimgil’e ait. Oyunun konusu; iletişim sıkıntıları çeken bir ailede kendini yalnız hisseden bir kızın sanal ortamda yaşadığı büyüme hikayesi ve kendini bulma çabası. Oyun boyunca Alice’i sık sık ‘Kimsin Sen?’ sorusuyla karşı karşıya görüyoruz.

   Oyuna gelecek olursak, başrol oyuncularını kamera önü hallerinden tanımamıza rağmen sahne performansları da bir o kadar etkileyiciydi. Cesaretlerine hayran kalmamak elde değildi. Başrol oyuncularının yanı sıra 23 kişilik dans kadrosu ve Alice karakterinin küçüklüğünü canlandıran Ecrin Su Çoban da oldukça profesyonellerdi.

 Müzik, danslar, şarkılar özenle hazırlanmış ve üzerine çok çalışılmış. Dekorlar,görsel efektler,  kostümler çok güzeldi ve sahneye uygundu. İkinci balkondan izlemiş olmama rağmen sahne çok netti. Kısıtlı görüş yok, yanlardaki koltuklar için bilet satılmıyor. Şimdiden haziran biletleri tükenmiş ama 2. sezon oynanırsa kesinlikle izlenmesi gereken bi müzikal.

Yazı oluşturuldu 4

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön