Wold Label Night

9 Kasım’da Zorlu PSM %100 Studio’da Wold Label Night’taydık. Son zamanlarda hızlı bir yükselişte olan “Wold Records”ın hazırladığı bu gecede bize Gadi Mitrani,Losless, Wolfson ve Deniz Kabu eşlik etti.
Saatler 23.00’ı gösterdiğinde, ev partilerinde çalarak girdiği müzik hayatına, 2015 yılında çıkarttığı single Key of Stillness plak olarak Kompakt XD’den yayınlanınca ismini duyuran ve son zamanlarda sürekli listelerde olan Gadi Mitrani’yle geceye başladık. %100 Studio’nun ışıkları, Wold Records’un animasyonları ve tekno müzik üçlüsüyle harika bir geceye adım attık.
Daha sonrasında “Synecku” single’ı ile tüm dünyada milyonlarca dinlenmeye ulaşan Fransız Losless kabinde yerini aldi. 1.5 saatlik performansından sonra Saat 2 sularında kabine Türk asıllı, Wold Records’un kurucusu Wolfson geçti. Wolfson inmeden Kabindeki yerini alan Deniz Kabu, Wolfson’la beraber bir süre sahneyi paylaştı ve yeni singleları “Let It Go” ile kalabalığı coşturdular. Yerini Deniz Kabu’ya bırakan Wolfson, gecenin sonunda Gadi Mitrani ve Losless’la beraber tekrar sahneye çıktı. Kapanışı yapan 4’lü bizi sabaha kadar dans ve müziğe doyurdu!

Yazı oluşturuldu 1

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön