The Underground Enigma


   Happy Memories Happening ve Module Istanbul işbirliği, bizleri bir kez daha unutulmayacak bir geceye hazırlıyor. Geçtiğimiz günlerde bizlere ünlü DJ Reinier Zonneveld’i dinleme fırsatı sunan HMH, bu defa dinamik bir line-up ile 2020’ye hoş geldin diyor. Klangkuenstler, Citizen Kain, Secret Cinema, Reno ve Volkan Gündüz ile The Underground Enigma başlığı altında 7 Şubat’ta Module Istanbul’da buluşuyoruz.
 
‘’Hiçbir yetenek sadece şansın ürünü değildir, kendinizi geliştirirken bir yandan da yeteneğinize inanmanız gerekir.’’ deniyor Klangkuenstler hakkında. Kendine ve müziğine olan inancının sonucunda Almanya’da son üç yılın en çok gelecek vadeden DJ’leri arasında gösteriliyor. 90ların müziğinden aldığı ilhamı kendi sesine başarılı bir biçimde entegre eden DJ, dinleyicilerine özgün bir tarz sunuyor. Müziğindeki perküsyon ve ritmik ağırlık da onu çevresinden ayıran başka bir özelliği.
 
 Secret Cinema ise 1991’den bu yana ürettiği sayısız tekno klasiğiyle hatırlanmasının yanında Space Ibiza, Watergate ve Elrow’daki performanslarıyla da müzikseverlerin aklında kalıyor. 2005’ten bu yana tekno kültürünü kendine has bakışıyla ve melodisiyle yorumlayan Fransız DJ Citizen Kain de gecenin bir diğer hoş sürprizi. No-Hour Agency’nin kurucusu ve birçoklarının listelerinde kendine yer edinen Reno, bu gecede kabinde olacak bir başka isim. Son olarak düzenlediği etkinliklerle birçok müzisyenin ülkemizde adının duyulmasına ve ağırlanmasına katkısı olan Beatgate Records’un kurucusu Volkan Gündüz de geceye damgasını vuracak olanlardan.
 
Biz gelecek isimleri çok beğendik, etkinliği heyecanla bekliyoruz. HMH ve Module Istanbul bir kez daha katılımcıları kendinden geçireceğe benziyor. Etkinlik hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz linki aşağıda bulabilirsiniz.
 
The Underground Enigma: https://biletino.com/tr/e-7z9/the-underground-enigma/

Yazı oluşturuldu 6

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön