Festival Gibi Bişi

Konserlerin, etkinliklerin tekrar canlanmaya başladığı yaz mevsiminde, bu hafta radyo boğaziçi olarak biz de Festival Gibi Bişi’deyiz! Severek takip ettiğimiz popüler kültür ve müzik blogu “playtuşu“nun düzenlediği bu festival gibi bir şey, rengârenk kadrosuyla camı çerçeveyi indirmek üzere dinleyicilerini bekliyor! Şimdi isterseniz gelin Festival Gibi Bişi’yi biraz daha yakından inceleyelim.


Akış Berjje adıyla bilinen Berke Güvençoğlu’nun DJ seti ile 17.00’da başlıyor. Ardından playtuşu’nun da kurucularından, mizahıyla öne çıkan, medyanın ve sanat dünyasının birçok alanında aktif rol oynayan Kaan Sezyum‘un “DJ Sarıyılan” DJ seti ile devam ediyor. Saat 19.00’da Türk alternatif müzik piyasasında kısa sürede kendine sağlam bir yer edinmiş Palmiyeler’e eşlik etmeye başlıyoruz. Sonrasında alternatif müziğe Noh Radio, Mecra gibi birçok mekanda sahne almış DJ Buğra Orcan ile bir ara veriyoruz. Saatler 21.30’u bulduğunda yeni EP’si Açık Bir Yara ile bir kez daha farkını ortaya koymuş olan synth pop, alternatif ve elektronik müzik grubu Jakuzi bizi karşılıyor. Ve geceyi Club Bangkok ile eğlencenin doruklarına varmış olarak noktalıyoruz.


Çılgınlar gibi dans edip sesiniz kısılana kadar şarkı söyleyeceğiniz Festival Gibi Bişi’yi kaçırmak istemeyenlerle 29 Ağustos tarihinde Klein Phöenix’te görüşmek üzere!


Etkinliğe hâlâ bilet almadıysanız: https://bugece.co/tr/events/festival-gibi-bisi-08-29-21

Yazı oluşturuldu 115

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön