Asmalımescit’in yeni konser mekanı Blind Istanbul!

Zeynep Kara’nın yazısıdır.

Blind İstanbul, 2021’in Kasım ayında Asmalımescit’in ünlü sokağı Şehbender Sokak’ta sanatçıları ağırlamaya başladı. Açıldığı günden beri yerli ve yabancı müziğin sevilen isimlerinin sahne aldığı Blind İstanbul, Beyoğlu’nu yeniden canlandırıyor.

Blind İstanbul, her ne kadar kapılarını yeni açmış olsa da şimdiden Beyoğlu’nun gözde mekanları arasına girmeyi başardı. Samimi ambiyansı ve merkezi konumu ile ziyaretçilerine dillerden düşmeyen “eski Beyoğlu” deneyimini yaşatıyor.

radyo boğaziçi olarak geçtiğimiz günlerde birbirinden farklı Blind İstanbul konserlerine gitme şansını yakaladık. Brek’in MUTSUZLAR albümünün lansman konserine giderek albümü canlı dinleme fırsatı bulan ilk kişilerden olduk. Ağaçkakan’ın uzun süren bir aranın ardından verdiği ilk solo konserine de Blind Istanbul’da katıldık.

Mart ayında birbirinden iyi isimleri ağırlayan Blind İstanbul, Nisan ayında da konserlerine hız kesmeden devam edecek. Türkçe alternatif müziğin gözde isimleri Jakuzi, Canozan, Mary Jane, Evdeki Saat, Soft Analog, Barış Demirel başta olmak üzere birçok ismin sahne alacağı bir ay bizi bekliyor.

İstanbul’un büyük hayranı olan ABD’li grup Brazzaville, 2020’de coronavirüs yüzünden iptal olan konserlerinin ardından 14 Mayıs’ta Blind İstanbul’da sahne alacak.

Blind İstanbul’daki konserlerden haberdar olmak için Instagram’da “@blind_istanbul” hesabını takip edebilirsiniz!

Fotoğraf: @ncmert

Yazı oluşturuldu 115

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön