Yüzyüzeyken Konuşuruz’un yeni single’ı Red Bull Müzik Stüdyoları’ndan!

Yüzyüzeyken Konuşuruz, yeni şarkıları Kazılı Kuyum’un kaydı için New York’ta Red Bull Müzik Stüdyoları’ndaydı. Eser, dijital kayıt yerine analog olarak kaydedildi. Grup, böylece müzikseverlere daha organik bir sound sunabilmeyi amaçladı. Analog olarak kaydedilen şarkıda Yüzyüzeyken Konuşuruz’un son birkaç yılda geliştirdiği sound’u 60’ların analog tınılarıyla harmanladığını söylemek mümkün.


2013 yılında ilk albümlerini kaydettikleri zamandan beri analog kayıt isteği bulunan grup, Türkiye’deki bu imkanın olmamasıyla bu isteklerini ertelemişti. Çeşitli ülkelerde toplam 11 müzik stüdyosu bulunan Red Bull, daha önce de Berlin stüdyosunda Ezhel’in “Kazıdık Tırnaklarla” şarkısını kaydetmişti. Yüzyüzeyken Konuşuruz’un New York’taki kayıt sürecini anlatan mini belgeselin lansmanı ise Babylon’da ‘Red Bull Sunar: New York’ta bir Analog’ isimli gecede gerçekleşti.


Dijital platformlarda 10 Ocak’ta yayınlanan Kazılı Kuyum’un sınırlı sayıda üretilen plakları ise 24 Ocak itibarıyla tüm müzik marketlerde satışta olacak. Yüzyüzeyken Konuşuruz’un 3 gün süren kayıt macerasının detayları için linki ise aşağıda bulabilirsiniz:


https://www.redbull.com/tr-tr/yuzyuzeyken-konusuruz-new-york-analog

Yazı oluşturuldu 8

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön