radyo boğaziçi’ne Hoşgeldin!

Türkiye’nin ilk ve en iyi üniversite radyosu, radyo Boğaziçi’ne hoşgeldin!

Etkinliğe, eğlenmeye ve müziğe doymaya hazırsan; sen de okulun en aktif kulüplerinden birinin bir parçası olabilirsin.

Birçok farklı alanda içerik üretmeye, takım çalışmasının güzelliklerini göstermeye devam eden radyo boğaziçi’nde; aynı zamanda Türkiye’nin en prestijli radyo istasyonlarıyla ve müzik sektörünün önde gelen isimleriyle iletişime geçebilirsin. Sponsorluk, PR gibi çeşitli işlerle yeteneklerini geliştirebilir, birazdan bahsedeceğimiz etkinliklerin bir parçası olabilir; yayıncılık ve DJing başta olmak üzere sayısız eğitimden faydalanabilirsin.

Müzik Ödülleri

Türkiye’nin “en”lerinin seçildiği radyo boğaziçi Müzik Ödülleri, en prestijli medya ödüllerinden biridir.

Türkiye’nin her yerinden yüz binlerce insanın oyuyla belirlenen kazananlara, her yıl BÜMED Üst Bahçe’de değerli sanatçıların performansları eşliğinde ödüller verilir.

Battle of the DJs

2007 yılından beri her sene amatör DJlere kendilerini kanıtlamaları için bir sahne yaratan Battle of the DJs, katılımcılarına birbirinden farklı ödüllerin yanı sıra profesyonel dünyaya giriş biletini de sağlar.

Battle of the DJs her sene mayıs ayında gerçekleşiyor olup sponsor koltuğunda Borusan Mannesmann gibi isimleri taşır.

Battle of the Bands

Amatör müzik gruplarına kendilerini kanıtlama fırsatı sunan Battle of the Bands, radyo boğaziçi’nin en köklü etkinliklerinden birisidir.

Jüri koltuğunda Türkiye’deki müzik kültürünün demirbaşlarını bulabileceğiniz Battle of the Bands, her sene yeni cevherlerini bulmaya ve onlara yeni kapılar açmaya devam ediyor!

Talks
2020’de ilkini gerçekleştirdiğimiz ve dijitalleşmenin sektörlere etkilerini konuştuğumuz radyo boğaziçi Talks etkinliği, müzik ve medya sektöründen birbirinden değerli isimleri bir araya getiriyor.

Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri ile alanlarında başarılı isimleri buluşturan radyo boğaziçi Talks, bahar döneminde de kaldığı yerden devam ediyor!

Konserler

radyo boğaziçi’nin öne çıkan bir diğer etkinliğiyse Sınırsız Müzik Günleri ve ücretsiz düzenlenen konserleridir. Sattas, Yok Öyle Kararlı Şeyler, Flört ve Deniz Tekin gibi pek çok farklı ismi sahnede görebileceğiniz konserler, dinleyenlere Alternatif Çimler’de unutulmaz anlar yaşatır.

Ayrıca radyo boğaziçi ile pek çok konser ve etkinliğe davetli olabilir, izlenimlerinizi okurlarla paylaşabilirsiniz!

Yayınlar

radyo boğaziçi üyeleri aldıkları dört haftalık kapsamlı yayıncılık eğitiminin ardından profesyonel yayınlarına başlar ve radyo odasında gerçekleştirilen yayınlara birçok ünlü sanatçı da konuk olur.
Türkiye’nin ilk ve en iyi üniversite radyosu olan radyo boğaziçi’nin yayınlarını internet sitesinden; radyo boğaziçi tarafından hazırlanın podcastleri radyo boğaziçi, yayıncılarımızın bağımsız işlerini ise rb studio Spotify hesabından takip edebilirsiniz!

Blog

radyo boğaziçi, birbirinden farklı etkinliklerin tanıtımını yaptığı, albüm ve sanatçı incelemelerini yayınladığı blog sitesini büyütmeye devam ediyor. Müziğin, kültürün ve sanatın iç içe geçtiği yazılarla büyük bir arşiv oluşturan radyo boğaziçi blog, tüm radyo üyelerinin yazılarına açık.

Yazı oluşturuldu 115

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön