13. Battle of the DJs

radyo boğaziçi Battle of the DJs heyecanı, başvuruların açılmasıyla başladı!

radyo boğaziçi olarak 1992 yılında “Türkiyenin ilk ve en iyi üniversite radyosu” olarak çıktığımız yolda düzenlediğimiz etkinliklerde her zaman en kalitelisini yapmayı hedefliyoruz. Bu vizyonla
2007 yılından beri Türkiye elektronik müzik sektöründe önemli bir yere sahip olan ve genç DJ’lere kendilerini göstermeleri için önemli bir fırsat sunan Battle of the DJs’i 13. kez düzenliyoruz.

Türkiye’nin en kaliteli amatör DJ yarışması olan Battle of the DJs, bu sene Borusan Mannesmann ana sponsoluğunda gerçekleşecek. Tamamı radyo boğaziçi üyeleri tarafından organize edilen yarışmanın jüri koltuğunda her yıl olduğu gibi bu yıl da sektörün önemli isimlerini göreceğiz. Deniz Kabu, Erdem Tunalı, Gräfin, Ferhat Albayrak, Mehmet Akar, Murat Abbas (Mabbas) ve Zafer Atabey’in oluşturduğu güçlü jüri kadrosu, ülkenin dört bir yanından yarışmaya katılan amatör DJleri dinleyerek finale kalan ve Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüs’te performans sergileme hakkını kazanan dört ismi belirleyecek. Ayrıca finale kalmayı başaran isimleri SonarHouse Elektronik Müzik Okulu’ndan müzik prodüksiyonu ve DJ’lik eğitimi, Magic Break ve Uludağ Music festivallerinin line-up’ında yer alma, Sennheiser ve Info Music Shop katkılarıyla verilecek çeşitli DJ ekipmanları gibi büyük ödüller bekliyor.

Her sene finalistlerle beraber dünyaca ünlü isimleri Boğaziçi Üniversitesi öğrencileriyle buluşturarak unutulmaz bir güne sahne olan Battle of the DJs finalinin tarihini kısa bir süre içerisinde açıklayacağız. Önceki senelerde yarışmacıların final performansları sonrası Marc Romboy, Kaiserdisco, Teenage Mutants gibi dünyaca ünlü isimlerin yanında Sezer Uysal, Mehmet Akar gibi lokal sahneden de önemli  isimlerin performansıyla müziğin kesilmediği Battle of the DJs sahnesi, bu sene de oldukça sürpriz isimlere ev sahipliği yapacak.

Siz de 30 dakikalık setinizi bodj@radyobogazici.net adresine yollayarak bu büyük heyecanın bir parçası olabilirsiniz!

Battle of the DJs hakkında ayrıntılı bilgi almak, ödülleri ve katılım koşullarını incelemek için Facebook etkinlik sayfamızı ziyaret edebilirsiniz: https://facebook.com/events/s/battle-of-the-djs-2020/162232978555622/?ti=cl

Yazı oluşturuldu 115

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön