Birlikte Güzel: Jakuzi @Salon İKSV

Geçtiğimiz hafta Cumartesi günü Salon İKSV’de ‘Hata Payı’ albüm lansman konserinden sonra bir kez daha Jakuzi ile birlikteydik. Synth-pop, darkwave tarzında yaptığı şarkılarını yine sevenleri için seslendirdiler. Son albümleri ‘Hata Payı’ ve ilk albümleri ‘Fantezi Müzik’ ’den en sevilen şarkıları seslendiren grup, hepimize harika bir gece yaşattı dersek kesinlikle yanılmış olmayız. Salon İKSV’da oldukça samimi bir ortamda yüzlerce insanın birlikte Jakuzi şarkılarını söylediğine bir kez daha tanık olduk. 

Konserle ilgili en çok dikkatimizi çeken detaylara gelecek olursak, kesinlikle ilk söyleyeceğimiz şey Jakuzi’nin inanılmaz sahne şovu olur. Özellikle grubun solisti Kutay Soyocak’ın sahnedeki tavırları ve sahneye olan hakimiyeti bizi kendine hayran bırakmayı bu kez de başardı. Seyircilerin en çok heyecanlandığı anlar ise tabii ki ‘Koca Bir Saçmalık’ , ‘İstediğin Gibi Kullan’ , ‘Şüphe’ gibi grubun en bilinen şarkılarının çaldığı zamanlar oldu. 

Salon İKSV’de oldukça iyi bir atmosfer yakalayan Jakuzi, sahne şovuna dahil olarak geçen konserde olduğu gibi son 20 dakika kala yine sahneden indi. Kalabalığın yüksek sesli çağrılarından sonra bir kez daha sahneye çıkarak son iki şarkı daha seslendirdi. 

Jakuzi ile ilgili en sevdiğimiz yanlardan biri ise hiçbir zaman sıkmıyor oluşları. Her konserde ilk kez gitmiş gibi keyif aldığımızı söyleyebiliriz. Eminiz ki bu durum daha birçok insan için de aynı şekildedir. radyo boğaziçi olarak bu konserden de inanılmaz keyif aldık. Bir sonrakini sabırsızlıkla bekliyoruz 🙂

Yazı oluşturuldu 6

Benzer yazılar

Aramak istediğinizi üstte yazmaya başlayın ve aramak için enter tuşuna basın. İptal için ESC tuşuna basın.

Üste dön